אודות ביה"ס

לימודי תקשורת באוניברסיטת בר אילן החלו בשנת 1982 ("היחידה לעיתונאות ותקשורת") .מאז ועד היום האוניברסיטה מעמידה מאות בוגרים, מוסמכים ובעלי תואר שלישי, הממלאים תפקידים חשובים בכל ענפי התקשורת ומכהנים כמרצים וכחוקרים באקדמיה. הסגל האקדמי של ביה"ס כולל מדענים בעלי שם עולמי ומרצים בעלי ניסיון מקצועי רב בכל ענפי התקשורת לרבות התקשורת הכתובה והמשודרת, פרסום, שיווק, דוברות, יחסי-ציבור ותקשורת חדשה (אינטרנט ורשתות חברתיות).

בוגרי ביה"ס מבוקשים ומשתלבים בכל ענפי ותחומי התקשורת: רשתות הטלוויזיה, תחנות הרדיו הארציות והמקומיות, עיתונים, מקומונים, אתרי אינטרנט, משרדי פרסום, שיווק, דוברות ויחסי-ציבור. בוגרי ביה"ס התמנו לתפקידים בכירים כולל יועצי תקשורת ודוברים במשרדים ממשלתיים ובחברות פרטיות, יועצים פרלמנטאריים, מורים לתקשורת בבתי-ספר ומרצים לתקשורת באוניברסיטאות ובמכללות.

תוכניות לימודים

ביה"ס כולל תוכניות לימודים מודרניות לכל שלושת התארים האקדמיים המקובלים: ראשון (BA), שני (MA) ושלישי (PhD). ביה"ס מציע לסטודנטים מצטיינים מסלולי לימוד ישירים לתואר שני ולתואר שלישי.

מרכזי מחקר

במסגרת ביה"ס פועל מרכז מחקר ייחודי: המרכז לתקשורת בינלאומית.