לימודי תקשורת - בית הספר לתקשורת אוניברסיטת בר-אילן

אוניברסיטת בר-אילן צברה ניסיון של יותר מ-25 שנה בלימודי תקשורת והעמידה מאות בוגרים, מוסמכים ובעלי תואר שלישי, הממלאים תפקידים חשובים בכל ענפי התקשורת ומכהנים כמרצים וכחוקרים באקדמיה.

הסגל האקדמי של ביה"ס כולל מדענים בעלי שם עולמי ומרצים בעלי ניסיון מקצועי רב בכל ענפי התקשורת לרבות התקשורת הכתובה והמשודרת, פרסום, שיווק, דוברות, יחסי-ציבור ותקשורת חדשה (אינטרנט ורשתות חברתיות).

בוגרי ביה"ס מבוקשים ומשתלבים בכל ענפי ותחומי התקשורת: רשתות הטלוויזיה, תחנות הרדיו הארציות והמקומיות, עיתונים, מקומונים, אתרי אינטרנט, משרדי פרסום, שיווק, דוברות ויחסי-ציבור. בוגרי ביה"ס התמנו לתפקידים בכירים כולל יועצי תקשורת ודוברים במשרדים ממשלתיים ובחברות פרטיות, יועצים פרלמנטאריים, מורים לתקשורת בבתי-ספר ומרצים לתקשורת באוניברסיטאות ובמכללות.