בוגרים

בוגרינו היקרים,

אנו מברכים אתכם על הצטרפותכם לקהילת הבוגרים של ביה"ס לתקשורת.

עם סיום חובותיכם האקדמיים, אתם מצטרפים אל משפחה הולכת ומתרחבת של בוגרי בית הספר לתקשורת בבר-אילן. מזה שנים אנו מקבלים משובים אוהדים וחיוביים מצד הסטודנטים על-כך שבית הספר, על הסגל האקדמי והמנהלי שלו, מעניק לכם בית אקדמי תומך לאורך שנות לימודכם באוניברסיטה. ובכן, בית נשאר בית תמיד ונשמח מאד לשמור על קשר עם כולכם.

אנו גאים בכם מאד ושמחים לקבל מכם דרישת שלום – דרישת שלום מבוגרים ומוסמכים של בית הספר, שהשתלבו בענפי התקשורת השונים, בכנסת, ברשתות הטלוויזיה והרדיו, בעיתונים ובאתרי אינטרנט ומשרדי יחסי ציבור ופרסום. לאורך שנות קיומו של בית הספר, בוגרי בית הספר ומוסמכיו התמנו לתפקידים בכירים ובתוכם יועצי תקשרות ודוברים במשרדים ממשלתיים ובחברות פרטיות, יועצים פרלמנטריים, עיתונאים, מורים לתקשורת בבתי-ספר ומרצים לתקשרות באוניברסיטאות ובמכללות.

בשנים האחרונות אנו משקיעים חשיבה ומאמצים רבים על מנת ליצור פלטפורמות ובמות שונות לשמירת קשר רציף אתכם. כבוגרי בית הספר תוכלו להמשיך ולהנות מהעושר האקדמי שמציעה האוניברסיטה, להשתתף בהרצאות, בכנסים ובימי עיון אקדמיים ומקצועיים המתקיימים כאן לרוב. תוכלו להנות מהטבות מיוחדות- בקמפוס ומחוצה לו ולהנות מהווי חברתי של קהילת הבוגרים באירועים שמתקיימים באוניברסיטה במיוחד עבורכם. וכמובן שנשמח לעדכנכם בעמוד הפייסבוק ובאתר בית הספר במשרות ובהזדמנויות תעסוקה רלוונטיות עבורכם.

אנחנו רואים ערך רב בקשר מתמשך ביניכם לבינינו וביניכם לבין הסטודנטים הלומדים בהווה בבית הספר. להשתמע ולהתראות !

לאתר הבוגרים