ד"ר גרינברג עמרי

תואר
Ph.D
נושא המחקר

אני משמש פוסט דוקטורנט בביה"ס לתקשורת באוניברסיטת בר-אילן.

אני אנתרופולוג של חברה-תרבות והפוליטי, שחוקר אלימות ואת ייצוגיה, בעיקר ההפקה וההפצה של עדויות, בירוקרטיה של זכויות אדם, אינטראקציות בין המדינה לארגונים לא-ממשלתיים, התנועה של מידע דרך מדיה ואמנות, ומאבקים סביב ארכיונים קולוניאליים ואנטי-קולוניאליים. אני מסתמך גם על סוציו-בלשנות ותיאוריות קוויריות ופוסטקולוניאליות. מאמרים שלי פורסמו בכתבי עת שונים בתחומי האנתרופולוגיה, גיאופוליטיקה, ועוד. שניים מהם זכו בפרסי הצטיינות של האגודה הישראלית לסוציולוגיה. ב-2019, סיימתי דוקטורט באנתרופולוגיה ולימודי יהדות באוניברסיטת טורונטו. מאז, הייתי עמית פוסטדוקטורט ב(בין היתר) המחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה באוני׳ תל-אביב (מלגת שפירא), מכון טרומן באוני׳ העברית, מרכז מינרבה באוני׳ חיפה, ובמרכז ללימודי יהדות באוני׳ היידלברג.

תאריך עדכון אחרון : 15/08/2022