אודות קהילת הבוגרים

בוגרים יקרים,

אנו מברכים אתכם על הצטרפותכם לקהילת הבוגרים של ביה"ס לתקשורת.

ייחודה של אוניברסיטת בר-אילן הוא בחוכמת הלב המאפיינת אותה, שמשלבת ידע אינטלקטואלי ומחקר מתקדם בעל תרומה משמעותית לאנושות, עם חינוך לערכים יהודיים והומאניים ומעורבות חברתית.

ביה"ס החל לפעול במתכונתו הנוכחית בשנת תשע"א (2011) אך לימודי התקשורת החלו כבר בתחילת שנות ה-80, כאשר אוניברסיטת בר-אילן הייתה הראשונה להציע לימודים מעשיים בתחום. מאז ועד היום בוגרי ביה"ס ומוסמכיו פועלים בארץ ובעולם ומטביעים את חותמם בכלל תחומי וענפי התקשורת: רשתות הטלוויזיה, תחנות הרדיו הארציות והמקומיות, עיתונים, מקומונים, אתרי אינטרנט, משרדי שיווק ופרסום, דוברות ויחסי-ציבור. בוגרי ביה"ס ומוסמכיו התמנו לתפקידים בכירים כולל יועצי תקשורת ודוברים במשרדים ממשלתיים ובחברות פרטיות, יועצים פרלמנטאריים, מורים לתקשורת בבתי-ספר ומרצים לתקשורת באוניברסיטאות ובמכללות.

קהילת הבוגרים הוקדמה כדי לשמור על קשר בין הבוגרים לבין עצמם ובינם לבין האוניברסיטה וביה"ס לתקשורת, לשתף אתכם באירועים וכנסים שמקיים ביה"ס, להדק את הקשר בין בוגרי ביה"ס לסטודנטים ולחשוף אתכם למקומות עבודה ולמשרות חדשות.

כבוגרי ביה"ס תוכלו להמשיך וליהנות מהעושר האקדמי שמציעה האוניברסיטה, להשתתף בהרצאות, בכנסים ובימי עיון אקדמיים ומקצועיים המתקיימים כאן לרוב, וכן ליהנות מפעילויות העשרה וחברה, לצד הטבות מיוחדות – בקמפוס ומחוצה לו – שנארגן במיוחד עבורכם.

אנו שמחים שבחרתם להיות שותפים לקהילת הבוגרים – אחד המפעלים החשובים בתולדות האוניברסיטה.