שלחו לחבר

מלגות ופרסים

האוניברסיטה מעניקה מלגות בגין מצב כלכלי ובגין מצויינות אקדמית.

תלמידים לתואר ראשון, שני ושלישי, המבקשים מלגה בגין מצב כלכלי (בעיקר ללימודים לתואר ראשון) ו/או בגין מצויינות אקדמית (ללימודים לתואר שני ושלישי) יפנו למדור מלגות של האוניברסיטה .

כתובת האתר: https://acad-sec.biu.ac.il/MeidaClali

דוא"ל: milgot.office@mail.biu.ac.il

מלגות בית המדרש והמדרשה

מלגות לבנות במדרשה

במדרשה מתקיימות מגוון רחב של תכניות המזכות במלגה ומיועדות לכל התאריםהן לציבור הדתי והן לציבור החילוני (תוכנית ראשית).

התכניות מזכות בנקודות זכות אקדמיות ובמלגת שכר לימוד עד לסכום של 12,000 ש"ח.

גובה המלגה משתנה בהתאם להיקף לימודיו של הסטודנטית, ובהתאם לתחום לימודיה באוניברסיטה.

קישור לאתר המדרשה

מלגות במדרשה

תכנית ראשית - התכנית מיועדת לסטודנטים מכל התארים, בוגרי החינוך הממלכתי בלבד המעוניינים לשלב בלימודיהם האקדמיים שיח יהודי מאתגר ומרתק – השאירו פרטים בקישור הזה ונחזור אליכם בהקדם
קישור לתכנית ראשית

מלגות לבנים במכון הגבוה לתורה

במכון הגבוה לתורה מתקיימות מגוון רחב של תכניות המזכות במלגה ומיועדות לכל התאריםהן לציבור הדתי והן לציבור החילוני (תוכנית ראשית).

התכניות מזכות בנקודות זכות אקדמיות ובמלגת שכר לימוד עד לסכום של 12,000 ש"ח.

גובה המלגה משתנה בהתאם להיקף לימודיו של הסטודנט, ובהתאם לתחום לימודיו באוניברסיטה.

קישור לאתר המכון הגבוה לתורה

מלגות במכון הגבוה לתורה